Menu Tom

Dag

Orgaan

Vlees

Bot

       
Dag 1 150 gr. Lamslever   500 gr. Kipkarkas
  75 gr. Lamsnier    
       
Dag 2   800 gr. Geitenvlees  
       
Dag 3   400 gr. Kippenvlees 500 gr. Lamsribben / nek
       
Dag 4 Pensdag Geit    
       
Dag 5 200 gr. Kipmaag   500 gr. Parelhoenkarkas
       
Dag 6   800 gr. Kalfsvlees  
       
Dag 7 250 gr. Kalfshart   500 gr. Haaskarkas
       
       
Dag 8   800 gr. Lamsvlees  
       
Dag 9 150 gr. Kiplever   600 gr. Kipkarkas/bouten
       
Dag 10   800 gr. Kippenvlees of Paardenvlees  
       
Dag 11 150 gr. Kiphart   500 gr. Parelhoenkarkas
  75 gr. Lamsnier    
       
Dag 12 Pensdag Lam    
       
Dag 13 100 gr. Lamstesten   500 gr.  Eendkarkas/nekken
  100 gr. Lamslong    
       
Dag 14 Visdag Sardientjes of Haaksbarf zalmmix *  
       

* Als ik Tom op dag 14 Haaksbarf zalmmix geef dan houd ik nog 1/3 van de rol van 1000 gram over en die geef ik dan op dag 15 gecombineerd met 1/3 rol Haaksbarf Rund, Konijn of Paardmix. Op dag 16 voer ik dan de overbleven 2/3 rol van de Haaksbarf Rund, Konijn of Paardmix. Daarna begin ik weer opnieuw met dag 1.

26 maart 2011 : Nieuw menu voor Tom:

MA 200 gram geitenhart+250 gram rundvlees+200 gram kipkarkas
DI 150 gram lamslever+250 gram rundvlees+200 gram kipkarkas
WO 500 gram paardenvlees+200 gram parelhoenkarkas
DO 400 gram paardenvlees + 200 gram parelhoenkarkas
VRIJ 75 lamsnier+ 250 gram rundvlees + 200 gram eendenkarkas/nekken
ZA 100 gram kippenmaag + 250 gram rundvlees + 200 gram eendenkarkas/nekken
ZO Pensdag 600 gram lams/geitenpens

1 x per 2 weken een dag vis. Bijv. zalm van alaska dogfood. Afhankelijk van gewicht 1/2 van worst (800 gram) geven of 2 worsten over 3 dagen. (2de worst is dan een andere variant: bijvoorbeeld fazant).

 

28 juni 2011: Nieuw menu voor Tom:

Tom krijgt weer ietsje minder.
Bot: 1100  (33% vleesbot/16.5 % bot)
Orgaan: 475 gram (14.28%)
Vlees: 1750 gram (52.6% excl. Vlees aan bot/ 69.1% vlees)
MENU TOM 6 dagen:
Bot: 1100 gram verdeeld over kipkarkas, parelhoenkarkas, eendennekken / eendkarkas, konijn en fazantkarkas
Orgaan: 150 gram geitenhart, 150 gram lamslever, 75 gram lamsnier, 100 gram kipmaag
Vlees: 1750 gram verdeeld over paardenvlees en rundvlees met soms gemalen hertenvlees.
7de dag: pensdag (500 gram)
Na 1 week 1 visdag (400 gram Alaska Dogfood Zalm).