Menu Tom
Dag |
Orgaan |
Vlees |
Bot |
Dag 1 | 150 gr. Lamslever | 500 gr. Kipkarkas | |
75 gr. Lamsnier | |||
Dag 2 | 800 gr. Geitenvlees | ||
Dag 3 | 400 gr. Kippenvlees | 500 gr. Lamsribben / nek | |
Dag 4 | Pensdag Geit | ||
Dag 5 | 200 gr. Kipmaag | 500 gr. Parelhoenkarkas | |
Dag 6 | 800 gr. Kalfsvlees | ||
Dag 7 | 250 gr. Kalfshart | 500 gr. Haaskarkas | |
Dag 8 | 800 gr. Lamsvlees | ||
Dag 9 | 150 gr. Kiplever | 600 gr. Kipkarkas/bouten | |
Dag 10 | 800 gr. Kippenvlees of Paardenvlees | ||
Dag 11 | 150 gr. Kiphart | 500 gr. Parelhoenkarkas | |
75 gr. Lamsnier | |||
Dag 12 | Pensdag Lam | ||
Dag 13 | 100 gr. Lamstesten | 500 gr. Eendkarkas/nekken | |
100 gr. Lamslong | |||
Dag 14 | Visdag Sardientjes of Haaksbarf zalmmix * | ||
* Als ik Tom op dag 14 Haaksbarf zalmmix geef dan houd ik nog 1/3 van de rol van 1000 gram over en die geef ik dan op dag 15 gecombineerd met 1/3 rol Haaksbarf Rund, Konijn of Paardmix. Op dag 16 voer ik dan de overbleven 2/3 rol van de Haaksbarf Rund, Konijn of Paardmix. Daarna begin ik weer opnieuw met dag 1.
26 maart 2011 : Nieuw menu voor Tom:
MA 200 gram geitenhart+250 gram rundvlees+200 gram kipkarkas
DI 150 gram lamslever+250 gram rundvlees+200 gram kipkarkas
WO 500 gram paardenvlees+200 gram parelhoenkarkas
DO 400 gram paardenvlees + 200 gram parelhoenkarkas
VRIJ 75 lamsnier+ 250 gram rundvlees + 200 gram eendenkarkas/nekken
ZA 100 gram kippenmaag + 250 gram rundvlees + 200 gram eendenkarkas/nekken
ZO Pensdag 600 gram lams/geitenpens
1 x per 2 weken een dag vis. Bijv. zalm van alaska dogfood. Afhankelijk van gewicht 1/2 van worst (800 gram) geven of 2 worsten over 3 dagen. (2de worst is dan een andere variant: bijvoorbeeld fazant).